Vil kæresten eller undertegnede sejre i snakken angående Skagenshegn versus støjhegn?

Jeg og kæresten bliver inden længe en yderligere i villaen. Vi får lige straks lille gravhundehvalp, kæresten og jeg. Derfor har ham og jeg endelig taget og oppede os til en beslutning, som både jeg og ham i lang tid har henlagt. Vi skal købe et hegn omkring grunden. Sådan et hegn er jo en stor ting & ikke lige noget, manden og jeg har fået gjort imens vi er startet på at finde krukker og havemøbler til udelivet og gøre haven til vores egen. Meen på lørdag må det være tid. Så kommer uenigheden om hvorvidt kæresten og jeg foretrækker et støjhegn eller et Skagenshegn.

Ville I beslutte jer for et lækkert Skagenshegn eller i stedet det smarte valg i form af et støjhegn, såfremt I læsere som jeg og min kæreste boede klods op af ringvejen og sku’ vælge hegn? Vi ska’ ha’ købt det dælens hegn hurtigst muligt.

Jeg hælder selv til et klassisk Skagenshegn. Et Skagenshegn er enkelt & råhvidt & nok en kende romantisk. Hegnet syner ikk virkelig højt, & den stil passer meget fint med mine håb omkring rigeligt med blomster tæt på et hvide stakit som et Skagenshegn er.

Min mand har begrundelser for støjhegn, der jo er ganske nyttigt & som navnet antyder dæmper støjen fra ringvejen, ligger tæt bag grunden. Logiske jeg kan nemt forholde mig til de reelle essenter om et støjhegn. Lille jeg overvejer kun at det hegn bliver ganske højt og tæt. Hans model med et støjhegn afkaster på den anden side også afskærmning fra nysgerrige indkig. Og jeg vil ozz godt kunne plante smukke blomster mod hegnet. Måske har ham min kæreste ret alligevel

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.