Vidste du at man kan kreere en træterrasse ud af anvendte eur-paller, andre paller, europaller og pallerammer?

Eur-paller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33, er en prisvenlig ting at bygge senge, borde og stole af.. Du kan heldigvis skaffe secondhand paller og pallerammer - http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27, hos supermarkeder. Alternativt har du mulighed for at erhverve eur-paller/europaller, pallerammer og andre paller uden de store udgifter hos flere virksomheder. Du behøver ikke nødvendigvis være særligt handy, før at du nemt kan lave afslappede og robuste have- og stuemøbler af pallerammer og paller såsom Eur-paller.

Europaller/Eur-paller, pallerammer og andre paller kan f.eks bruges til at anvende en sovemulighed med et cool hovedgærde, ben og cirkulering omkring madrassen. Man kan også gøre brug af europalle - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, , Eur-paller og paller til dæk på din terrasse, i mens pallerammer selvsagt er funktionelt til urtebede, bare de ikke er kemibehandlet. Til urtehaven er pallerammer lette at ombygge. Alternativt kan du sætte pallerammer i forlængelse af hinanden og få et bed, der får noget højde. Skal du komme væk fra trykimprægnerede paller og pallerammer, så hold dig til eur-paller. De er nemlig ik’ tryk imprægnerede.

Fiks et mobilt sofabord med europalle eller eur-paller der har hjul nedenunder. Du kan ligeledes opfriske en nyindkøbt europalle eller sæt en, to eller tre paller sammen og sæt dem op som en rustik boghylde. På internettet findes der en hel del tilskyndelser, hvor fantasifulde personer fortæller, hvorledes de synes man bør bruge paller som fx eur-paller/europalle og pallerammer som en cool og grøn del af deres indretning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.