Vi skal som husejere vælge et vedligeholdelsesfri hegn/komposithegn

Nu hvor kæresten og mig er nye herrer i egen villa skal vi pludselig til at vedtage ting og sager som vedligeholdelsesfrit hegn såsom komposit hegn. Vores baghave ligger lige ved et offentligt område og vores have er kun aflukket med enebuske. Udsigten er fin, men uden et vedligeholdelsesfrit hegn har alle mulighed for at glane direkte i haven. Og der går jeg og min kæreste efter at have steder i haven, hvor vi ikk risikerer at blive begloet.

Jeg er gået igang med at lede efter vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn siden mig & kæresten er flyttet til Varde. Vi ved ik’ rigtig, hvor vidt vi vil have et komposit hegn, men vi vil i hvert fald foretrække et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi vil sætte op. Så langt så godt.

Min bror har komposit hegn i haven, og han er uhyre lykkelig over det valg. Det kan blive produceret i forskellige farver og størrelser. Han købte et mørkt vedligeholdelsesfri hegn, i mens jeg og min kæreste nok ender med at vælge et lyst komposit hegn. Vi kan lide noget mere lyst og landligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.