Splinterny tidsregistrering anvendende internetbaseret stempelur på min arbejdsplads

For årtier siden virkede tidsregistrering - http://danmade.dk/ – på arbejdspladser og i værksteder ved, at man benyttede stempelkort, som henne ved et stempelur - http://danmade.dk/produkter/stempelur/ – blev tjekket. Nu er denne gammeldags proces ikk tidssvarende i dag. Derfor er benyttelse af stempelur til tidsregistrering via internettet og uret leverer data fuldtautomatisk videre til kollegerne nede i bogholderiet. Undertegnede gisner faktisk at alle kollegerne kan opsnuse arbejdspladsens tidsregistrering og stempelur og efterse, i det tilfælde at der dukker vaklen op vedrørende, hvornår man startede på arbejde, og mængderne overarbejdstid du eller en kollega er oppe på. På den måde er der ingen der er blevet bedraget.

Jeg har før i tiden kun kendt til selv at tjekke min tidsregistrering og jeg vidste intet om stempelur før end at jeg fik job, dér hvor jeg har arbejde idag. Det kreerer måske lidt en følelse af frihed, selv at ordne tidsregistrering uden brug af stempelur. Men at vi gør brug af automatisk tidsregistrering er jeg ærligt talt godt tilfreds med, så jeg ikke må erindre hen på ugen, hvor lidt/meget jeg mangler af min arbejdsuge. Og når jeg har perioder i mens jeg har alt for meget ekstratimer, dér kan jeg knokle igennem mens det digi stempelur får registreret min tidsregistrering. Dermed behøver jeg ikke selv huske tidsregistreringen når jeg er træt efter en lang dag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.