Jeg kan anbefale, såfremt du starter på Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn

Er Fyns hf-kursus, HF Fyn [http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus] eller Hf Odense noget for dig

Måske ved du allerede, hvad du vil læse til. Det kan være, at du ønsker at blive politibetjent, socialpædagog eller sygeplejerske, eller måske går du derimod efter en sproglig uddannelse på uni.

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du har, er jeg sikker på, at Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense giver dig det mest optimale udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu vil jeg studere til lærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at jeg bliver optaget på studiet.

Ved du ikkrigtig, hvad du kunne tænke dig arbejde med i fremtiden? Det vidste jeg heller ik, da jeg startede. Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense giver en mulighed for et par år til at mærke efter. Det finder du ud af.

Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense – Gå efter fremtidsdrømmen

Går du ud af 9. klasse til maj, og ønsker du at fortsætte på en skole med overdrevet mange muligheder? Gennemfører du din HF på Fyn hos Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn, så kan du vælge hf-en til ganske nøjagtigt den studieretning, som du drømmer om! En personlig anbefaling herfra.

Som noget ekstra, udover en almindelig hf med valgfag på A, B og C niveau, tilbyder de på Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus endvidere målrettede linjer: Sproglig HF, politilinjen, Pædagoglinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyet så de kan klæde dig på til dit drømmestudie.

Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn adgangskrav

Har du lyst til at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at opfylde en række adgangskrav. Bliver du færdig med 9. klasse til forår, skal dine lærere beslutte, om du er klar til at starte på en hf. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på din Hf hos Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn. Det var jeg nødt til ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er du gået ud af 10. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus så tjekker dine personlige og faglige kompetencer.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus og gå mig i bedene

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.