I huset har vi uenighed om prioriteringen – lagkagefyld plus lege til ungerne imod hegnsstolper + havelåger

Kender I til fnidder på hjemmefronten? Kæresten ka’ i øjeblikket ikk kaste sine tanker på noget andet end havelåger {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager} og hegnsstolper {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper}, mens praktiske jeg går og overvejer vores mindstes børnefødselsdag omkring valg af lagkage + saft. Iiih. Ham og jeg skal til at have ændre det umoderne rækværk, og den tjans kræver ubrugte hegnsstolper og at ham og jeg skal udse et valg mellem mange forskellige havelåger. Men kunne alt det havehalløj ikk lige stå standby til når vi har overstået festen for børnehaven, hvor vi får 21 børnehavebørn til mad og leg? Det er lidt travlt at ordne alene, vurderer undertegnede.

Så snart de mange børn er bespist med lege og maraboulagkage, så ska’ kæresten og mig os to sammen købe hegnsstolper og havelåger. I modsat fald tror moi ikke, at travle jeg får fred for hans snakkeri vedrørende hegnsstolper i alu vs. træ, havelåger med lås og andre haveplaner. Hmm tænke tænke

Jeg har aldrig skænket min egen smag når det kommer til havelåger og hegnsstolper en tanke. Havelåger og hegnsstolper har bare været af den kaliber, som stod der, på de steder jeg som lille pige har levet. Men jeg og ham må beslutte os for sådan noget, i dag hvor jeg og manden er husejere. Min kæreste har opdaget flere fordelagtige forhandlere på internettet og ønsker ikke på egen hånd at fastlægge sig på hegnsstolper af træ eller aluminium. Personligt er jeg sandsynligvis mest begejstret for træstolperne, men tjoeh det kan da ozz muligt at aluminiums hegnsstolper er meget lækre og mere solide? Dunno?

Min kæreste og mig har diskuteret hvorvidt vi skal skaffe os en høj låge til haven, og nu har manden opdaget flere lækre og robuste havelåger, som samtidig er låsbare. Sådan noget lyder godt, nu hvor manden og jeg bor et sted, hvor vi har haft utallige indbrud.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.