Et bookingbureau står for bidrag hos den kommende fest – book underholdning, book standup eller book livemusik

For et par uger siden valgte jeg at participere i festholdet for den kommende fest på mit job. Siden hen fik jeg ansvaret for at kontakte et bookingbureau » http://www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik/, der kan fremfinde noget, som der ska’ underholde os medarbejdere når vi når til aftenstunden. Vi har sportstema i løbet af dagen, mens den senere står på ”book underholdning » http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning/,” af af noget ved et bookingbureau. Ik et ligetil valg.

Jeg hører udvalgets andre mennesker, angående book underholdning. Nogle vælger book standup og andre siger book livemusik » http://www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer/,. Jeg har indbudt de øvrige medlemmer afstemme omkring book standup eller book livemusik og I har sikkert gættet det. I alt er vi 9 i udvalget og naturligvis ligger der 4 stemmer på book standup og 4 valg på book livemusik. Derfor er jeg nødsaget til at beslutte på egen hånd når jeg skal snakke med det bookingbureau, jeg gerne vil samarbejde med.

Jeg er nu så svineheldig, at der ikk er nogen bestemt, som at der mener stærkt for det ene eller andet omkring book underholdning. Det kommer garanteret an på, hvilke tilbud det udvalgte bookingbureau oplyser som er ledig. Og naturligvis endvidere hvad book underholdning af standup vs. livemusik koster.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.