Dugfrisk Lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup eller lejebolig Sydsjælland/lejebolig Vestsjælland – Storesøster og lillesøster der har forskelligartede ønsker til beliggenheden for vores nye lejeboliger

Undertegnede er overvejende en bytøj, der bliver glad af ture om søerne og i biografen. Min søster drømmer i stedet om at smide p-pillerne inden hun er blevet syvogtyve, og hun vil helst bo mere roligt der har frugthave + solidt nabosammenhold. Begge søger vi efter billige lejeboliger, men jeg og min søster skal sørme ikk’ liiige drage i søskendebolig, som hende og jeg tidligere har tidligere drøftede. Så undertegnede søger efter lejebolig Østerbro - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe/, eller lejebolig Hellerup, hvor du er i storbyen, men mod den mere rolige del af København. Og Sara går efter et styk lejebolig Vestsjælland - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/vestsjaelland/, eller lejebolig Sydsjælland - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/sydsjaelland/, . Søstrene lader dog til at være fælles om at de lejeboliger ska’ være placeret på Sjælland. Så længere væk er hende og jeg ikke fra hinanden.

Jeg og søster er begge to i gang med at spejde lejeboliger her for tiden. Min søster og jeg har funderet over hvorvidt at hende og jeg skulle søge nogle lejeboliger sammen og leve sammen med hinanden eller i det samme lokalområde. Men idéen dutter ik’. Mig og min søster drømmer om nogle vidt forskellige ting, og i mens bymusen her eftersøger lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, så kan søs bedre se sig selv i en lejebolig vestsjælland eller lejebolig sydsjælland.

Lejebolig Vestsjælland og lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Jeg og søster noterer noget forskelligt ved registrering af vores ønskebeliggenhed for lejeboliger, dog kan vi supplere hver andre med at holde styr på de bedste formidlere af lejeboliger samt regler for fremleje og lejekontrakter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.